Nieuws

Eerste optreden in nieuwe formatie!

Op vrijdag 21 september mochten we weer optreden tijdens de Dansavond voor mensen met (g)een beperking, in Het Podium in Hoogeveen. Net als alle voorgaande keren was het weer een feestje! Maar anders dan tot nu toe was de samenstelling van de band: deze avond was de vuurdoop van WholeLotta in nieuwe formatie. Gelukkig was het publiek super enthousiast over onze nieuwe bandleden Ernesto en Gert. In 2019 komen we dan ook zeker terug in Het Podium.
Voor 2018 staan er inmiddels ook wat data in de agenda en we zijn bezig om daar nog wat optredens aan toe te voegen. Hou de agenda dus in de gaten!
Deze avond waren Yorrick en Davey mee voor het geluid: helemaal top mannen, bedankt!

De foto’s/video’s van het optreden in Het Podium vind je hier en hier.
Daarnaast ook alvast een klein voorproefje: